Miksi Rakastan Kovaa Saarnaamista

 


Kuinka kova saarnaaminen muutti elämäni


"Huuda rohkiasti, älä säästä, korota äänes niinkuin basuna, ja ilmoita minun kansalleni heidän ylitsekäymisensä, ja Jakobin huoneelle heidän syntinsä." Jesaja 58:1


En kasvanut itsenäisenä fundamentaali baptistina. Aikaisempina vuosinani kävin vesitetyissä ja vaisuissa liberaaleissa kirkoissa, jotka eivät opettaneet mitään doktriineja ja tarjosivat motivaatiopuheita rakkaudesta joka sunnuntaiaamu. Se ei auttanut minua yhtään, mutta se oli kaikki mitä tiesin.


Pelastuttuani ja kuunneltuani pastori Steven Andersonin saarnaamista päätin liittyä alueeni parhaaseen kirkkoon. Halusin löytää pastorin, joka ei säästelisi sanojaan ja menisi muotisanoja ja iskulauseita pidemmälle. Löysin lopulta opillisesti hyvän "Old IFB" -kirkon Jacksonvillestä Floridasta, ja loppu on historiaa.


Tänään kuulun Stedfast Baptist Chruchiin, jota johtaa pastori Jonathan Shelley.


Aloitan sanomalla: Olen kaukana täydellisestä. Taistelen, kuten kaikki muutkin, synnin kanssa. Jokainen päivä on taistelu lihan ja hengen välillä ja pyrin tukahduttamaan vanhaa ihmistä niin paljon kuin mahdollista.


Tämä sanottuna: Minun tilanteeni olisi paljon huonompi ilman kirkkoani ja pastoriani.


Kovan saarnaamisen ydin on, että se on korjaavaa. Se auttaa sinua ymmärtämään, missä sinulla parannettavaa ja kuinka korjata nämä puutteet. Kova saarnaaminen kehottaa sinua muuttamaan huonoja tapojasi, poistamaan synnin elämästäsi ja olemaan kurinalaisempi kristitty. Kyse ei ole vain siitä, että kuunnellaan saarnaajan nousevan ylös ja saarnaavaan sodomiiteja vastaan ja puhuvan asioista niiden oikeilla nimillä. Se on mahtavaa! Mutta kovassa saarnaamisessa on käytännöllinen komponentti, jota ei voi vähätellä.


Mitä se on tehnyt minulle: Olen muun muassa oppinut olemaan parempi aviomies, käyttämään aikani paremmin, olemaan parempi sielujen voittaja ja ahkerampi työntekijä.


Kun kuulet Jumalan miehen saarnaavan intohimoisesti laiskuutta vastaan, se sytyttää sinut olemaan parempi työntekijä.


"Kylmän tähden ei tahdo laiska kyntää; sentähden hän elonaikana kerjää, ja ei saa mitään." Sananlaskut 20:4


Kun aviomiehiä kehotetaan rakastamaan vaimojaan, se rohkaisee sinua ylläpitämään tervettä suhdetta puolisoosi.


"Miehet, rakastakaat teidän vaimojanne, niinkuin myös Kristus seurakuntaa rakasti ja antoi ulos itsensä hänen edestänsä," Efesolaisille 5:25


Kun saarnaaja korostaa sielujen voittamisen tärkeyttä, se toimii osuvana muistutuksena siitä, että Jumala on antanut meille sovituksen viran ja että meidän täytyy tavoittaa naapurustojemme pelastumattomat Kristuksen evankeliumilla.


"Ja sanoi heille: menkäät kaikkeen maailmaan, ja saarnatkaat evankeliumia kaikille luoduille." Markus 16:15


Kun Jumalan mies saarnaa Hollywoodin ja tiedotusvälineiden antikristillistä agendaa vastaan, se motivoi sinua pysymään erossa maailmallisuudesta.


"Te huorintekiät ja huorat! ettekö te tiedä, että maailman ystävyys on viha Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo maailman ystävä olla, hän tulee Jumalan vihamieheksi." Jaakob 4:4


Kun tulet kirkkoon ja kuulet saarnan rikkauksien petollisuudesta, se estää sinua olemasta ahne ja asettamasta rahaa etusijalle.


"Mutta orjantappurain sekaan kylvetty on se, joka sanan kuulee; ja tämän mailman suru ja rikkauden petos tukahuttaa sanan, ja hän tulee hedelmättömäksi." Matteus 13:22


Kun kuulet saarnan suuresta uskosta, se antaa sinulle rohkeutta ryhdistyä uskossasi, ja luottaa siihen, että Jumala tarjoaa välttämättömät asiat sinun johtaessasi yksituloista perhettä, jossa on niin monta lasta kuin Jumala antaa – epäluottamusta levittävistä perheenjäsenistä/ystävistä huolimatta.


"Ja mitä minun pitää enempi sanoman? Sillä aika tulis minulle lyhyeksi, jos minun pitäis luetteleman Gideonista, ja Barakista, ja Simsonista, ja Jephtasta, ja Davidista, ja Samuelista, ja prophetaista, Jotka uskon kautta ovat valtakunnat voittaneet, tehneet vanhurskautta, saaneet lupaukset, tukkineet jalopeurain suut," Heprealaisille 11:32-33


Lyhyesti sanottuna kova saarnaaminen yksinkertaisesti auttaa sinua menestymään kristillisessä elämässä ja olemaan PAREMPI.


Kirkot, joissa pastorit saarnaavat pillifarkuissa arkipäiväisiä lämpimiä latteuksia, ovat pettäneet Amerikan. He eivät saa aikaan mitään ja istuvat toimettomina, kun maa syöksyy entistä syvemmälle saastaan ja irstauteen.


Toivon, että lisää päteviä miehiä tulee mukaan palvelustyöhön ja he perustavat lisää kirkkoja, jotka saarnaavat koko Raamattua, sopivalla ja sopimattomalla ajalla. Samalla kun New IFB jatkaa kasvuaan, haluan entistä enemmän kovaa saarnaamista leviävän YouTubessa ja muilla sosiaalisen median alustoilla.


Siellä on suuria väkijoukkoja, jotka tarvitsevat sitä!


Etsi täältä loistava kirkko alueeltasi!


Kirjoitus on käännös "Why I Love Hard Preaching" artikkelista: https://benthebaptistkjv.wordpress.com/2020/02/12/why-i-love-hard-preaching/

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ykseys-harhaoppi tasoittaa tietä Antikristukselle

Mitä Apostolien teot 2:38 opettaa pelastuksesta?

Jeesus Vietti 3 Päivää ja 3 Yötä Helvetissä